Dit mentale barometer

70 Spørgsmål

VIGTIG INSTRUKTION

Find et sted hvor du kan sidde uforstyrret, når du svarer på spørgsmålene. 

Lad ikke andre hjælpe dig med at svare på spørgsmålene - det er dine svar som vi skal bruge.

Der er 70 spørgsmål i denne spørgeramme og det tager ca. 15-20 minutter at besvare alle spørgsmålene. Der er ikke nogen tidsbegrænsning, så du har den tid, som du har brug for. 

Spørgsmålene er - skala spørgsmål som alle starter med "På en skala fra 1 til 10". Det betyder, at du skal tænke på det tal som passer bedst som svar på spørgsmålet. De fleste spørgsmål har 10 som det bedste svar, men enkelte spørgsmål har 1 som det bedste svar - så vær opmærksom. 

Der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar. Et godt råd råd er vælge det tal som falder dig først ind, derved er du så ærlig som mulig.

Er du i tvivl om dit tal på et spørgsmål så trykker du - Ved ikke.
Når du har svaret på et spørgsmål - så forsvinder det og det næste spørgsmål kommer frem på skærmen. Du kan altså ikke rette dit svar.

Når du er klar så trykker du dit svar på det første spørgsmål, som du kan se herunder - og så er du i gang og næste spørgsmål kommer frem på skærmen.
Når du har svaret på det sidste spørgsmål, skal du trykke Afslut for at gemme din besvarelse og få vist din score på dit mentale barometer.

Du behøver ikke huske denne oversigt. Den vil være synlig hele tiden mens du svarer på de 70 spørgsmål.

God besvarelseslyst.

Loading

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down