Børn og unge som drømmer om en
karriere i sportens verden

Talentet er der, men noget andet står i vejen...

Dette forløb er til unge sportsudøvere mellem 13-23 år, der ikke vinder, på trods af talentet er der. Her opnås hjælp og sparring til udvikling og udfoldelse af deres talentpotentiale.

Unge talenter, der ikke formår at præsterer kæmper ofte med lavt selvværd og lille selvtillid, hvor deres plads i sportens verden konstant genovervejes.

Børn vokser og udvikler sig forskelligt og de børn der fx kommer lidt senere i puberteten kan også være udfordret, hvilket kan give negative tanker om dem selv.

Disse børn og unge har et særligt behov for forståelse, støtte og hjælp til at finde og bruge de rette mentale værktøjer således de lærer at mestre modgang, bristede ambitioner og nederlag, og dermed give sig selv muligheden for at udvikle sit fulde talentpotentiale.

Forløb

Vi mødes typisk hjemme hos jer i trygge omgivelser.  Gennem udviklingsforløbet er det helt almindeligt, og timingen er rigtig, at jeg observerer træningen samt støtter eller coacher op til konkurrencen.

Det foregår typisk på samtalebasis og ofte er den ene forældre med ved den første samtale. Herefter er det 1:1 samtaler. Samtalerne er i fortrolighed og såfremt der er behov for yderligere støtte hjemmefra, er det med accept af, at mor eller far orienteres og involveres.

I begyndelsen er der ca. en uge mellem samtalerne, men hurtigt bliver der både 2 og 3 uger mellem samtalerne. I den mellemliggende periode er der ”mentale lektier” som skal trænes og indarbejdes i konkrete situationer. Derved bliver det en udviklingsproces hvor jeg følger tæt op før der iværksættes flere mentale værktøjer. Typisk er det simple og lette mentale værktøjer der skal indarbejdes og de oplever med det samme en effekt.

Man investerer typisk i et klippekort med 5 klip, som er 5 samtaler af en varighed fra 60 til 75 minutter pr. møde.

Allerede nu kan du udfylde Dit mentale barometer for at tjekke din egen mentale score

Test din mentale score her

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down