Forældre

Er du forælder til børn i sportens verden? Og føler du dig udfordret på, hvordan du bedst kan støtte og hjælpe dine børn i talentudviklingen uden at de udvikler forældreafhængige børn?

Så få personlig sparring til at håndtere både dagligdagens og konkurrencesituationen endnu bedre og hav lyst til at udvikle den bedste version af sig selv som enten far eller mor.

Her du forælder til børn med en diagnose? Måske er du ved at løbe træt for mental energi? eller er ved at løbe sur i det offentlige system fordi de mangler at se en konkret udvikling og derfor gerne vil have sparring til at skabe en ”ny” hverdag, hvor udfordringerne håndteres i øjenhøjde og der kommer fokus på trivsel og livskvalitet. 

 

 

KONTAKT MIG

Forløb

Hverdagen er én lang logistik ramme, som skal sikre en optimal arbejdsfordeling mellem de voksne ift. at tilgodese at lektierne laves, børnenes træning i løbet af ugen og konkurrencer i weekenden.

Samtalerne om middagsbordet handler ofte om lektier, sporten, træningen og konkurrencesituationen og hvilke områder der skal ændres og udvikles.

Udfordringen er for mange familier den simple, at der er mange følelser involveret sammen med børnene, hvilket er helt naturligt. Følelser er godt, men ofte er det fornuften der virker bedst i pressede situationer eller en kombination. Det er de færdigheder jeg kan lærer forældrene at mestre endnu bedre.

Når man som forældre alligevel har investeret i et klippekort  så brug 1 til 2 klip af disse på jer selv og bliv en endnu bedre version af jer selv som børnenes ”livscoach”, ”talentchef” eller ”sportsmanager”. Kald det hvad I synes der passer til jeres familie, men formålet skal være, at I udvikler jer som familie og formår at passe på jer selv – I skal holde i mange år og I kender ikke dagen i morgen før solen er gået ned. Hvis jeres barn eller børn går hele vejen til eliten eller landsholdet på senior niveau og måske en international karriere i sportens verden, så kommer der mange uforudsete udfordringer for dig, jer og familien.

Herudover tilbydes følgende foredrag og kursus til sportsforældre – foredraget hedder:

"Hvad skal der til således forældre til talenter i sportens verden både bliver den bedste version af sig samtidig med at de støtter deres barn maksimalt"?

Vedrørende foredraget - Der lægges konkrete dage og tider op her på hjemmesiden 1 x i kvartalet. Af hensyn til den nødvendige gruppe dynamik og interaktion og netværksarbejde, gennemføres både foredrag og kursus ved fysisk fremmøde.

Vedrørende dagskursus - aftales nærmere

Foredraget har en varighed fra 3 timer og et dagskursus fra 9-17.

Foredraget kan gennemføres i hjemmet men sker typisk i klubben eller foreningen.

Kursus arbejder sig gennem flere cases og viser eksempler på konkrete resultater. Kursus giver desuden mulighed for at komme i dybden på flere problemstillinger og man formulere konkrete indsatser i en lille handlingsplan.

Tidsrammen er inklusive pauser, uddybende spørgsmål og debat.

Minimum antal deltagere er 10 til et kursus og maksimalt 100 til et foredrag.

Lidt om indholdet - læs herunder:

  • Hvordan trives I som familie? Og hvilken praktisk støtte yder I til jeres talent(r)?
  • Hvordan er I i øjenhøjde med jeres børn i hverdagen?
  • Hvordan spotter i jeres barns selvtillid, selvværd og trivsel?
  • Hvilket syn har I på jeres barn(s) talentudvikling og hvordan harmonerer dette syn med den optimale talentudvikling? Og hvilken konsekvens har det på den lange bane?
  • Hvad er det optimale talentudviklingsperspektiv i en familie hvor der både er to voksne der passer arbejde og har al det praktiske i hjemmet, samtidig med at der skal ydes støtte og hjælp til børnenes sport?
  • Hvilke simple mentaltræningsværktøjer kan udvikle jeres barn som studerende og atlet?
Se priser og klippekort

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down