Voksne sportsaktive

Den rette trænings- og mentaltrænings coach for dig.

Voksne sportsaktive definerer jeg som personer der er fyldt 24+, og som dyrker idræt på alle niveauer. Lige fra eliteniveauet til supermotionisten, til hyggemotionisten - der alle gerne vil opnå et resultat med sporten eller via sporten.

Udfordringerne kan være mange – især fordi mange voksne sportsaktive har et studie eller arbejde som de sideløbende skal passe og for nogen også en familie der skal passes. Det gør udfordringerne større og mere komplekse idet man kan være afhængige af andre for at dyrke sin sport.

Tid er ofte en begrænset ressource og jeg tilbyder dig, at du gennem min effektive fysiske- og mentale træning kan opnå en topform du ikke troede muligt, idet træningen er tilrettelagt gennem kravsspecifikation til den sport du træner og dermed vil du træne meget effektivt. Dette er koblet sammen med effektiv mentaltræning og dermed udvikling af din mentale styrke, som sætter dig i stand til at håndtere den modgang der kommer undervejs.

Den mere præcise vej til målet kan variere meget og er afhængig dit nuværende mentale niveau og din fysiske form set i forhold til dit mål samt den hjælp du kan få af dine nærmeste.

 

 

KONTAKT MIG

FORLØB

Du køber et klippekort på 1, 5, 10 eller 15 klip.

Et klip gælder for den fysiske test og "dit mentale barometer" inklusiv feedback.

Afhængig af hvilket klippekort du køber vil der også være inkluderet den første måneds strukturerede træningsprogram og mental træningsprogram.

Selve forløbet starter med en funktionel fysisk test i forhold til din disciplin. Mentalt starter du med at besvare "dit mentale barometer" og herefter bliver vi enige om hvor fokus skal være i udviklingsprocessen:

  1. Vi evaluerer sammen din fysiske test og du får feedback på "dit mentale barometer".
  2. Du får et fysisk træningsprogram og et mentaltræningsprogram - for 1 måned ad gangen.
  3. Du får coaching og sparring i forhold til dine træningsdata, som jeg kan læse mig til eller som du informerer mig om. Det kan være telefonisk, på skærmen eller et fysisk møde.
SE PRISER OG KLIPPEKORT

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down