Dit mentale barometer

"En hurtig vej til et målbart overblik på din 
mentale styrke og hvor let du kan forbedre dig"

DIN MENTALE UDVIKLING BEGYNDER HER:

Vil du udvikle din mentale styrke og robusthed skal du kende dit udgangspunkt og blive bevidst om, hvor du kan udvikle din mentale styrke og mentale sundhed endnu mere.

Derfor anbefaler vi, at du udfylder dit mentale barometer (herunder) som viser dig dit nuværende mentale niveau.

Du vælger skemaet med 70 spørgsmål, som er et mere uddybende spørgeskema . Når du er færdig og har afsluttet din besvarelse modtager du din mentale score vist på dit mentale barometer

Når du har modtaget din mentale score, så BOOKER du en samtale (Skriv en besked i kommentarfeltet og vi kommer retur), hvor vi gennemgår din besvarelse og udarbejder en lille mentaltræningsplan til dig. Det tager samlet ca. 60-75 minutter.

Hvis du vælger ovenstående opstart på din mentale udvikling får du hermed et godt tilbud.

Normalprisen er kr. 2.600,00 + moms. Din pris er kr. 1.600,00 + moms 

Vi kan mødes på skærmen eller "face to face"...hvad der passer bedst på dagen.

PS. Den lille undersøgelse på 22 spørgsmål er brugbar som en opfølgning eller hurtig screening. 

Du kan kvit og frit udfylde skemaerne her:

Dit Mental barometer, hvis du er mellem 13 til 23 år.
Dit Mental barometer, hvis du er over 23 år.

Dit mentale barometer er gennemarbejdet, testet og evalueret af en Advisory Board gruppe samt afprøvet og evalueret af en gruppe respondenter, bredt fordelt fra sportens verden.  

BEMÆRK:

  1. Vedrørende den store spørgeramme på 70 spørgsmål. Så kan du vælge kun at få din mentale score, uden at booke et møde - så er det gratis.
  2. Hvis du vælger at booke mødet og feedbacken samt din mentale træningsplan, så får du en faktura før mødet, som du skal betale og dermed har du dokumentation for dit køb.
  3. Hvis du er under 18 år, skal vi bruge et forældre samtykke fra din mor eller far, før vi kan gennemføre mødet og give dig fedback. 
  4. Forældre samtykke formularen kan rekvireres via en besked i kontaktformularen, hvor navn og e-mail på din mor eller far oplyses og formularen underskrives.
  5. Når vi har modtaget formularen underskrevet retur, så kan vi gennemføre mødet.
  6. Vedrørende den lille spørgeramme på 22 spørgsmål. Så er den gratis at udfylde.
  7. Du kan ikke booke et møde, hvis det kun er dette spørgeskema som du har udfyldt. Du kan bruge det som en lille opfølgning og finde frem til om du udvikler mere mental styrke, men HUSK den er ikke uddybende og forklarende.

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down