Positiv kulturforandring i virksomheden

”Opbyg en sund og  bæredygtig trivsels- og  samarbejdskultur”. 

En udviklingsproces, hvor  strategi, kultur og indsatser  er i fokus i forhold til det  pres der er på alle ressourcerne.

Et to-delt udviklingsforløb hvor  der lægges ud med ledelsen og  følges op med konkrete tiltag og  tilpasninger når de øvrige medarbejdere involveres i processen. I takt med et større og større  arbejdspres er de mentale ressourcer under pres. Herudover  er den samlede  medarbejderressource også  begrænset. Den enkelte virksomhed kan ikke tåle at miste  sine medarbejdere. Det kan  medføre store tab på top- og  bundlinjen.

Vi har talt om stress i de sidste 25  år uden et afgørende gennembrud og ændring til det  bedre. Det skal virksomheden forholde  sig til i denne udviklingsproces. Som optakt og forberedelse til dette udviklingsforløb gennemfører vi samtaler med alle ledere og udvalgte  medarbejdere.

Pris: Der udarbejdet et tilbud. Første trin vil altid være et  samlet kursus for ledelsen  på 2 hele dage, hvor blandt  andet strategi, mål og  udvikling sættes i fokus. Rammen og aktiviteterne  herefter aftales og afvikles  ud fra virksomhedens ønsker og behov. Andre personalegrupper får  kursus og træning ud fra den ramme som ledergruppen kommer frem  til. i konkrete indsatser med  systemet.

Herudover kan virksomheden, efter aftale  og behov, bestille og modtage personale træning + transportomkostninger,  som beskrevet under vores  praktisk information på  www.higherimpact.dk

Bliv kontaktet

Lad os tage en snak

Kontakt
crossmenuchevron-down